Tannhelsetjenesten i Agder på Arendalsuka

For første gang hadde Tannhelsetjenesten i Agder egen stand under Arendalsuka. Målet var å spre kunnskap om tannhelse. Arendalsuka er en unik mulighet til å treffe alle slags folk i alle aldre.

Tannhelsesekretærer, tannleger og tannpleiere stod på standen i løpet av uka.  Fokuset var sukker og syre. Et glasskap med innhold av mat- og drikkevarer med antall sukkerbiter fanget manges oppmerksomhet. I tillegg fikk man gjette pH verdi og lære mer om syreinnhold i ulik drikke. En quiz med tannhelserelaterte spørsmål resulterte i flotte premier. Handlenett og tannbørster var svært populært.