Kolbotn Tannklinikk søker tannpleier

Er du vår nye tannpleier? Vi søker en tannpleier til en 60% stilling.

Kolbotn Tannklinikk er en boutique tannklinikk som jobber mot å gi våre kunder den aller beste behandling og opplevelse, såvel som å gi våre ansatte et trygt og morsomt arbeidsmiljø de kan være fornøyd med.

Vi jobber med å skape en arbeidsplass der det er fokus på engasjement, utvikling, kreativitet, produktivitet, mål og balanserer dette med latter, moro og gode minner til.

Som tannpleier hos oss vil du få muligheten til å utvikle deg i et faglig miljø med spennende og varierende arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Du vil ha ansvar for behandling av en en stor gruppe pasienter, i varierende alder. Typiske behandlinger som kan forventes er tannkjøttbehandling, undersøkelse, etterkontroll, tanntekniske- og andre behandlinger.

Siden du vil ha regelmessig og daglig kontakt med kunder, er viktig at du behersker norsk godt både skriftlig og muntlig.

Interessert?! Da er det bare å søke! Send oss en søknad sammen med CV og et fotobilde, til dl@kolbotntannklinikk.no, så hører du fra oss.

Daglig leder Jasdeep Ohri

Andre innlegg

Fredag 24. november avholdt NTpF avd. Agder årsmøte og julebord i Dyreparken. 14 glade, festpyntede og forventningsfulle tannpleiere møtte opp
Norsk Tannpleierforening signerte i dag avtale om dobbeltmedlemskap med Forskerforbundet. Leder i NTpF, Ann-Elin Instebø og generalsekretær i Forskerforbundet, Birgitte
I dag startet forhandlingene om Hovedavtalen i KS. Unio, YS, LO og Akademikerne møtte KS, og de presenterte alle sine