Folkehelserådgiver 100% fast stilling – Tannhelsetjenesten, Agder fylkeskommune

Utadrettet forebyggende og helsefremmende arbeid utføres i hovedsak av våre tannpleiere. For å styrke vår tilnærming til fylkets 25 kommuner, ønsker vi å ansette en rådgiver med kunnskap og innsikt i hvordan kommunene er organisert og fungerer. Stillingen krever nært og utstrakt samarbeid med virksomhetens klinikkledere, våre tannpleiere og medarbeidere for øvrig. Sammen skal vi bygge opp en god og enhetlig samarbeidsstruktur med kommunene. Les mer om stillingen og søk her.