Er du vår nye tannpleier?

Oris Dental Bodø søker en positiv og faglig engasjert tannpleier i 100% stilling. Vår nyoppussede klinikk ligger sentralt i Bodø, og tilbyr alt innen tannbehandling. Teamet vårt består av både allmenntannleger, tannpleiere, spesialister og tannhelsesekretærer.

Hos oss spiller alle på lag for at pasientene skal få den beste hjelpen. Vi ser etter deg som er en lagspiller, men som også jobber godt selvstendig. Du bør trives med et høyt tempo, og et sosialt arbeidsmiljø.

Vi tror at faglig oppdaterte, trygge og fornøyde medarbeidere skaper et godt arbeidsmiljø og gode pasientopplevelser. Derfor står opplæring og faglig utvikling sentralt hos oss.

Vi tilbyr:

• Velutstyrt og moderne klinikk
  • Varierte arbeidsoppgave
  • Kurs og faglig oppdatering
  • Sterkt faglig miljø
  • Tett samarbeid med tannleger og spesialister
  • fantastisk arbeidsmiljø
  • Arbeidsoppgaver
  • Pasientbehandling og – veiledning
  • Pasientadministrasjon
  • Undersøkelser og forebyggende behandling
  • Periodontal behandling